Risoluto

Seesteinen majesteettisuus ja jykevä eleganssi yhdistyvät arkkitehtonisessa Risoluto -kirjahyllyssä luoden vaikuttavan ja meditatiivisen sekä veistoksellisen kalusteen. Tummien ja mysteeristen monoliittien, brutalistisen arkkitehtuurin ja itämaisten filosofioiden inspiroimana Risoluto on esine, joka on tarkoitettu katseltavaksi ja pohdiskeltavaksi.

Rakenne koostuu kuumavalssatuista terästangoista, jotka antavat kalusteelle uniikin haptisen pinta- ja rakennetuntuman. Hyllytasojen terässaumat ovat juotettu messingillä hitsauksen sijasta korostaakseen kirjahyllyn eteeristä luonnetta. Hyllyjen vaakasuuntaiset rakenteet koostuvat neliötangoista, jotka antavat massiivitammihyllylevyille viistopintaisen tuen, johon levyjen viistetty alapinta istuu täydellisesti. Vaihtoehtoisesti kirjahyllyn voi myös hankkia yhdellä tai useammalla lyhyemmällä hyllylevyllä, joka mahdollistaa korkeampien esineiden sijoittamisen kalusteen sisälle. Koko rakenne on kevyesti hapotettu tummaksi ja vahattu luonnollisen pinnan suojaamiseksi.

Risoluto -kirjahylly voidaan tilata myös omaan tilaan räätälöidyillä mitoilla.

Jokainen Risoluto on sarjanumeroitu ja toimitetaan aitoustodistuksen kera.

2,232.002,344.00

Clear

Tuotteen yksityiskohdat

Kategoria

Suunnitteluvuosi


2021

Valmistus


Helsinki

Materiaali ja viimeistely


Runko: hapotettu teräs | Hyllyt: luonnonvärinen tai mustattu tammi

Mitat


360x1020x1985

Sertifikaatit


Avainlippu, Design From Finland

CAD-piirustukset

— PAJA&BUREAU

tapaa tekijät.

Paja&Bureau on kahden Helsinkiläisen vasenkätisen muotoilijan intohimon synnyttämä unelmayritys. Eetu ja Nino työskentelevät erilaisten metallien kanssa, inspiroituneena metallien synnynnäisestä luonteikkuudesta ja materiaalin ilmeikkäästä laadusta. Yhdistämällä kokeellisen tekniikan, perinteisen käsityötaidon ja taiteellisen kunnianhimon, he ovat rohkeita rajojen rikkojia teräksen ja muiden kovien aineiden unohdetussa ja aliarvioidussa maailmassa. 

Related products

Etsitkö jotain muuta?

Tutustu muuhun Paja & Bureau -kokoelmaan.

    `