— MITTATILAUSTYÖT

JOTAIN ERITYISTÄ MIELESSÄ?

Me tarjoamme räätälöityjä sisustusarkkitehtuuriratkaisuja sekä kaluste- ja tuotemuotoilupalveluita monen kokoisiin projekteihin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tiloihin. Asiakaskohteitamme ovat sekä isojen yritysten julkiset tilat että yksityiset asunnot ja talot.

Yrityksen kokonaisvaltainen ja ketterä lähestymistapa mahdollistaa meille projektin hallinnoinnin luonnospöydältä loppuasennukseen saakka ilman useita eri toimijoita ja urakoitsijoita. 

— FILOSOFIAMME

HOLISTINEN LÄHESTYMISTAPA MUOTOILUPROJEKTEIHIN.

Kokonaisvaltaisella lähestymistavalla muotoilu- ja tuotantoprojekteissa Paja&Bureau yhdistää perinteiset käsityötaidot ja -tiedot yhdessä modernien tekniikoiden, työkalujen ja estetiikan kanssa.

 

— PAJA&BUREAU

TAPAA TEKIJÄT.

Paja&Bureau on kahden Helsinkiläisen vasenkätisen muotoilijan intohimon synnyttämä unelmayritys. Eetu ja Nino työskentelevät erilaisten metallien kanssa, inspiroituneena metallien synnynnäisestä luonteikkuudesta ja materiaalin ilmeikkäästä laadusta. Yhdistämällä kokeellisten tekniikoiden, perinteisen käsityötaidon ja taiteellisen kunnianhimon, he ovat rohkeita rajojen rikkojia teräksen ja muiden kovien materiaalien maailmassa. 

    `