Yritys

Paja&Bureau on suomalainen huonekalumuotoilustudio ja verstas, joka erikoistuu metallimateriaaleihin. Yritys tuottaa oman käsintehtyjen metalliesineiden ja -kalusteiden malliston lisäksi mittatilaustöitä ja tilatoteutuksia. 

Paja & Bureau Oy

Paja&Bureau on metallimateriaaleihin erikoistunut huonekalumuotoilustudio ja verstas Ullanlinnassa, Helsingissä. 


Yritys tuottaa oman laatukaluste- ja esinemalliston lisäksi mittatilausprojekteja ja tilasuunnitelmien toteutuksia. Projektien ja tuotannon lähestymistapa on olla mahdollisimman holistinen ja tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti yrityksen toimitiloissa Ullanlinnassa ja Helsingin lähistöllä. Lähestymistapa projekteihin ja tuotantoon on mahdollisimman holistinen, sillä tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kokonaisvaltaisesti yrityksen toimitiloissa. Yritys yhdistää perinteiset käsityötekniikat nykyaikaiseen teknologiaan vaalien perinteitä ja kunnioittaen kehitystä. Hankkimalla vain eettisimmät ja mahdollisimman paikalliset materiaalit sekä tuottamalla vain tilauksesta, toimintamme on mahdollisimman kestävään, läpinäkyvään ja inspiroivaan tekemiseen tähtäävää.

Helsinki Design Week 2018 tekninen tuotanto ja toteutus: NEONin Chatroulette teräksestä ja vanerista valmistettu installaatio, TREn pop-up kauppa Clarion hotellissa, Design Market lava sekä opaste-elementtejä sekä konttinäyttelytilojen toteutus.

Puinen tiski ja seinähyllyt Noodle Story -ravintolalle Alppilassa, Helsingissä. Suunnittelija Yatofu Creatives. Valokuvannut Meela Leino.

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Teräksinen kuistikatos yksityistaloon.

Teräksinen pöytä Durat -levyllä, teräksinen mediataso akryyliliukuovilla ja keraaminen taso yksityisasuntoon. Suunnittelija Liisa Vuorenpää. Valokuvannut Liisa Kaunisvirta.

Teräksinen koiraportti hapotetulla pinnalla ja kuparisilla yksityiskohdilla.

Asuinkerrostalon teräksinen kulkuportti. Suunnittelija Laura Huhtakangas/A1.

Hapotetut teräksiset kylpyhuoneen tasot Lily Lee ravintolaa varten Helsingissä.

Maisemagalleria-kehykset ja visuaaliset elementit Helsingin Juhlaviikkoja 2020 varten. Suunnittelija Outi Lehto. Valokuvannut Saara Autere.  

Puiset ikkunaluukut, vuorilaudat, lipat ja koristeaiheet yksityiskodin ikkunoita ja ovia varten.

    `