Yritys

Paja&Bureau on suomalainen huonekalumuotoilustudio ja verstas, joka erikoistuu metallimateriaaleihin. Yritys tuottaa oman käsintehtyjen metalliesineiden ja -kalusteiden malliston lisäksi mittatilaustöitä ja tilatoteutuksia. 

Paja & Bureau Oy

Paja&Bureau on metallimateriaaleihin erikoistunut kalustemuotoilustudio ja verstas Helsingissä. Yritys tuottaa oman laatukaluste- ja esinemalliston lisäksi mittatilausprojekteja ja tilasuunnitelmien toteutuksia sekä yksityisasiakkaille, että julkisiin tiloihin. 

Toiminnan keskiössä ovat materiaalilähtöinen suunnittelu ja pajatyöskentely, jotka mahdollistavat loppuun saakka räätälöidyt ratkaisut laadusta tinkimättä. Paja&Bureau toteuttaa kaiken kokoisia projekteja ja yrityksen arvoihin kuuluu erottamattomasti helppo lähestyttävyys ja toiminnan läpinäkyvyys. Yrityksen kaksi kantakaupungin studiopajaa Ullanlinnassa ja Suvilahdessa täydentävät yrityksen monialaisuutta ja yhteisöllisiä työskentelymahdollisuuksia ainutlaatuisella tavalla. 

Teräksinen portaikko ja kaide tammiaskelmilla yksityiskotiin.

Teatteri Vantaa ja Tanssiteatteri Raatikkoa varten tehty projekti käsittäen L:n muotoisen, kuparipinnoitetun teräksisen baaritiskin ja teräksisen seinähyllyn, teräsrunkoisen penkin tammiviilutetulla istuimella ja selkänojalla, kuparipinnoitetun, liikuteltavan lipunmyyntitiskin, kaksi teräksistä…

Jauhemaalattu teräksinen vaaterekki ja -hyllyjärjestelmä yksityiskotiin.

Mittatilattu kääntyvä näppäimistöteline ja eteissenkki yksityisasiakkaalle.

Mittatilattu teräksinen parvisänky tammiosilla ja messinkiyksityiskohdilla yksityiskotiin.

Liikuteltava lukunurkkaus näyttelyseinillä, kirjatelineillä ja säilytystilalla. Suunnitellut Pablo Riquelme.

Yksityiskotiprojekti, johon kuului olohuone/kirjaston hapotetusta teräksestä valmistettu parvirakenne ja parvinurkkaus jauhemaalatusta teräksestä. Suunnitellut Laura Huhtakangas/A1 Design.

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Teräksinen kuistikatos yksityistaloon.

Teräksinen pöytä Durat -levyllä, teräksinen mediataso akryyliliukuovilla ja keraaminen taso yksityisasuntoon. Suunnittelija Liisa Vuorenpää. Valokuvannut Liisa Kaunisvirta.

    `