Yritys

Paja&Bureau on suomalainen huonekalumuotoilustudio ja verstas, joka erikoistuu metallimateriaaleihin. Yritys tuottaa oman käsintehtyjen metalliesineiden ja -kalusteiden malliston lisäksi mittatilaustöitä ja tilatoteutuksia. 

Paja & Bureau Oy

Paja&Bureau on metallimateriaaleihin erikoistunut kalustemuotoilustudio ja verstas Ullanlinnassa, Helsingissä. 

Yritys tuottaa oman laatukaluste- ja esinemalliston lisäksi mittatilausprojekteja ja tilasuunnitelmien toteutuksia. Projektien ja tuotannon lähestymistapa on olla mahdollisimman holistinen ja tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti yrityksen toimitiloissa Ullanlinnassa ja Helsingin lähistöllä. Lähestymistapa projekteihin ja tuotantoon on mahdollisimman holistinen, sillä tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kokonaisvaltaisesti yrityksen toimitiloissa. Yritys yhdistää perinteiset käsityötekniikat nykyaikaiseen teknologiaan vaalien perinteitä ja kunnioittaen kehitystä. Hankkimalla vain eettisimmät ja mahdollisimman paikalliset materiaalit sekä tuottamalla vain tilauksesta, toimintamme on mahdollisimman kestävään, läpinäkyvään ja inspiroivaan tekemiseen tähtäävää.

Teräksinen portaikko ja kaide tammiaskelmilla yksityiskotiin.

Teatteri Vantaa ja Tanssiteatteri Raatikkoa varten tehty projekti käsittäen L:n muotoisen, kuparipinnoitetun teräksisen baaritiskin ja teräksisen seinähyllyn, teräsrunkoisen penkin tammiviilutetulla istuimella ja selkänojalla, kuparipinnoitetun, liikuteltavan lipunmyyntitiskin, kaksi teräksistä…

Jauhemaalattu teräksinen vaaterekki ja -hyllyjärjestelmä yksityiskotiin.

Mittatilattu kääntyvä näppäimistöteline ja eteissenkki yksityisasiakkaalle.

Mittatilattu teräksinen parvisänky tammiosilla ja messinkiyksityiskohdilla yksityiskotiin.

Liikuteltava lukunurkkaus näyttelyseinillä, kirjatelineillä ja säilytystilalla. Suunnitellut Pablo Riquelme.

Yksityiskotiprojekti, johon kuului olohuone/kirjaston hapotetusta teräksestä valmistettu parvirakenne ja parvinurkkaus jauhemaalatusta teräksestä. Suunnitellut Laura Huhtakangas/A1 Design.

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Teräksinen kuistikatos yksityistaloon.

Teräksinen pöytä Durat -levyllä, teräksinen mediataso akryyliliukuovilla ja keraaminen taso yksityisasuntoon. Suunnittelija Liisa Vuorenpää. Valokuvannut Liisa Kaunisvirta.

    `