Projektiarkisto

Kokoelma erilaisia referenssiprojekteja, kuten sisustusprojekteja yksityisille asiakkaille ja liiketiloille, räätälöityjä huonekalumuotoiluratkaisuja  ja teknistä tuotantoa tapahtumiin.

Helsinki Design Week 2018

Helsinki Design Week 2018 tekninen tuotanto ja toteutus: NEONin Chatroulette teräksestä ja vanerista valmistettu installaatio, TREn pop-up kauppa Clarion hotellissa, Design Market lava sekä opaste-elementtejä sekä konttinäyttelytilojen toteutus.

Lue lisää

Noodle Story

Puinen tiski ja seinähyllyt Noodle Story -ravintolalle Alppilassa, Helsingissä. Suunnittelija Yatofu Creatives. Valokuvannut Meela Leino.

Lue lisää

Kisko Labs

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Lue lisää

Kap Horn

Teräksinen pöytä Durat -levyllä, teräksinen mediataso akryyliliukuovilla ja keraaminen taso yksityisasuntoon. Suunnittelija Liisa Vuorenpää. Valokuvannut Liisa Kaunisvirta.

Lue lisää

Space Opera

Paja&Bureaun uniikit taotut teräksiset seinäreliefit. Pintakäsittelyyn on käytetty hionnan, öljypolton ja lämpövärjäyksen yhdistelmää.

Lue lisää

OSAT / PARTS

Jussi Laineelle valmistettu lankatuoli osaksi Nemo Arkkiehtien OSAT/PARTS -näyttelyä. Valokuvannut Unto Rautio.

Lue lisää

Wireframe

Teräslankapöydän prototyyppi kahdella pintakäsittelyvaihtoehdolla: efektimusta ja tummaksi hapotettu ja tammipöytälevyllä.

Lue lisää

Ruusankatu

Messinkiset tasot, rakenteet ja teräsrakenteinen ikkunatilajakaja yksityiskotiin. Design Laura Huhtakangas/A1 Design.

Lue lisää