Mittatilaustyöt

Oletko yksityisasiakas, yrittäjä tai sisustusarkkitehti?

Tarvitsetko jotain mittatilaustyönä suunniteltua, valmistettua tai molempia?

Me tarjoamme kokonaisvaltaisen lähestymistavan projektien toteuttamiseen, jolloin vastaamme koko hankkeesta aina luonnoksista lopulliseen asennukseen asti tai mistä tahansa projektin vaiheesta. Ota meihin yhteyttä ja kerro mitä tarvitset.

SUUNNITTELU

Me tarjoamme sisustusarkkitehti- sekä tuote- ja kalustemuotoilupalveluita moniin erilaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin. Painotamme suunnittelussa kestävyyttä, ajattomuutta ja rehellisten sekä luonnollisten materiaalien käyttöä, jotta lopputulos kestää käyttöä ja on pitkäikäinen.

tuotanto

Painopisteemme on erilaisten metallimateriaalien työstössä, mutta omaamme myös kokemusta ja työvälineitä muiden raaka-aineiden työstöä varten. Lisäksi meillä on kattavat alihankinta- ja yhteistyöverkostot isompien projektien toteuttamiseen.

projektinhallinta

Isompi projekti tai urakka mielessä? Hoidamme projektit kuin projektit “avaimet käteen” -periaatteella ja etsimme sopivat ammattilaiset toteuttamaan projektisi luotettavasti.

alihankinta ja prototyyppivalmistus

Jos olet muotoilija tai tuottaja, joka etsii monipuolista yritystä valmistamaan pieniä sarjoja tai osia joustavalla aikataululla, ota yhteyttä. 

Teräksinen portaikko ja kaide tammiaskelmilla yksityiskotiin.

Teatteri Vantaa ja Tanssiteatteri Raatikkoa varten tehty projekti käsittäen L:n muotoisen, kuparipinnoitetun teräksisen baaritiskin ja teräksisen seinähyllyn, teräsrunkoisen penkin tammiviilutetulla istuimella ja selkänojalla, kuparipinnoitetun, liikuteltavan lipunmyyntitiskin, kaksi teräksistä…

Jauhemaalattu teräksinen vaaterekki ja -hyllyjärjestelmä yksityiskotiin.

Mittatilattu kääntyvä näppäimistöteline ja eteissenkki yksityisasiakkaalle.

Mittatilattu teräksinen parvisänky tammiosilla ja messinkiyksityiskohdilla yksityiskotiin.

Liikuteltava lukunurkkaus näyttelyseinillä, kirjatelineillä ja säilytystilalla. Suunnitellut Pablo Riquelme.

Yksityiskotiprojekti, johon kuului olohuone/kirjaston hapotetusta teräksestä valmistettu parvirakenne ja parvinurkkaus jauhemaalatusta teräksestä. Suunnitellut Laura Huhtakangas/A1 Design.

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Teräksinen kuistikatos yksityistaloon.

Teräksinen pöytä Durat -levyllä, teräksinen mediataso akryyliliukuovilla ja keraaminen taso yksityisasuntoon. Suunnittelija Liisa Vuorenpää. Valokuvannut Liisa Kaunisvirta.

    `