Mittatilaustyöt

Oletko yksityisasiakas, yrittäjä tai sisustusarkkitehti?

Tarvitsetko jotain mittatilaustyönä suunniteltua, valmistettua tai molempia?

Me tarjoamme kokonaisvaltaisen lähestymistavan projektien toteuttamiseen, jolloin vastaamme koko hankkeesta aina luonnoksista lopulliseen asennukseen asti tai mistä tahansa projektin vaiheesta. Ota meihin yhteyttä ja kerro mitä tarvitset.

SUUNNITTELU

Me tarjoamme sisustusarkkitehti- sekä tuote- ja kalustemuotoilupalveluita moniin erilaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin. Painotamme suunnittelussa kestävyyttä, ajattomuutta ja rehellisten sekä luonnollisten materiaalien käyttöä, jotta lopputulos kestää käyttöä ja on pitkäikäinen.

tuotanto

Painopisteemme on erilaisten metallimateriaalien työstössä, mutta omaamme myös kokemusta ja työvälineitä muiden raaka-aineiden työstöä varten. Lisäksi meillä on kattavat alihankinta- ja yhteistyöverkostot isompien projektien toteuttamiseen.

projektinhallinta

Isompi projekti tai urakka mielessä? Hoidamme projektit kuin projektit “avaimet käteen” -periaatteella ja etsimme sopivat ammattilaiset toteuttamaan projektisi luotettavasti.

alihankinta ja prototyyppivalmistus

Jos olet muotoilija tai tuottaja, joka etsii monipuolista yritystä valmistamaan pieniä sarjoja tai osia joustavalla aikataululla, ota yhteyttä. 

Helsinki Design Week 2018 tekninen tuotanto ja toteutus: NEONin Chatroulette teräksestä ja vanerista valmistettu installaatio, TREn pop-up kauppa Clarion hotellissa, Design Market lava sekä opaste-elementtejä sekä konttinäyttelytilojen toteutus.

Puinen tiski ja seinähyllyt Noodle Story -ravintolalle Alppilassa, Helsingissä. Suunnittelija Yatofu Creatives. Valokuvannut Meela Leino.

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Teräksinen kuistikatos yksityistaloon.

Teräksinen pöytä Durat -levyllä, teräksinen mediataso akryyliliukuovilla ja keraaminen taso yksityisasuntoon. Suunnittelija Liisa Vuorenpää. Valokuvannut Liisa Kaunisvirta.

Teräksinen koiraportti hapotetulla pinnalla ja kuparisilla yksityiskohdilla.

Asuinkerrostalon teräksinen kulkuportti. Suunnittelija Laura Huhtakangas/A1.

Hapotetut teräksiset kylpyhuoneen tasot Lily Lee ravintolaa varten Helsingissä.

Maisemagalleria-kehykset ja visuaaliset elementit Helsingin Juhlaviikkoja 2020 varten. Suunnittelija Outi Lehto. Valokuvannut Saara Autere.  

Puiset ikkunaluukut, vuorilaudat, lipat ja koristeaiheet yksityiskodin ikkunoita ja ovia varten.

    `