FILOSOFIA JA ARVOT

Paja&Bureaun holistinen lähestymistapa suunnittelu- ja tuotantoprojekteissa yhdistää niin perinteisiä käsityötaitoja ja tietoja kuin nykytekniikkaa, -työkaluja ja -estetiikkaa.

Kopio tiedostosta _14A3482-2

MATERIAALILÄHTÖINEN SUUNNITTELU.

Jokaisen projektin sydämessä on vankka arvostus ja kunnioitus aitoja materiaaleja kohtaan. Pyrimme perustamaan päätöksemme kunkin yksittäisen materiaalin luontaisiin ominaisuuksiin ja korostamaan näitä piirteitä tuomalla esiin rakenteita ja paljastamalla pintoja niiden peittämisen sijaan. Tämä näkyy erityisesti eri metallien käytössä ja niiden erilaisissa pintakäsittelyissä, joita olemme kokeilleet alleviivataksemme materiaalin luonnetta.

 

Materiaalin alkuperä on merkittävässä roolissa meidän arvomaailmassamme ja pyrimmekin hyödyntämään vain eettisistä ja ekologisista lähteistä saatuja materiaaleja tarkoituksena vähentää jätettä ja hiilijalanjälkeä sekä sosiaalista kuormitusta. 

INTEGROITU KETTERYYS.

Tavoitteemme on tarjota jokaiselle asiakkaalle useita vaihtoehtoja jokaisen projektin alussa ja sisällyttää ketteryyttä projektin alusta loppuun asti. Pyrimme kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja toteutukseen, jonka avulla voimme olla sekä luotettava että mukautuva kumppani. Arvostamme myös suuresti avoimuutta ja olemme ylpeitä aktiivisesta ja rehellisestä viestinnästä jokaisen projektin aikana.

KESTÄVYYS TOISENA LUONTONA.

Meille kestävät käytännöt ovat itsestäänselvä tapa harjoittaa liiketoimintaa ja koemme sen välttämättömäksi osaksi yrityksen kaikkia osa-alueita missä tahansa muodossa. Materiaaleista, alihankintakumppaneista, logistiikasta valmistusprosesseihin ja laitostoimintoihin arvioimme jatkuvasti ja säännöllisesti liiketoimintamme jokaista puolta ympäristövaikutusten linssin läpi.

Teräksinen portaikko ja kaide tammiaskelmilla yksityiskotiin.

Teatteri Vantaa ja Tanssiteatteri Raatikkoa varten tehty projekti käsittäen L:n muotoisen, kuparipinnoitetun teräksisen baaritiskin ja teräksisen seinähyllyn, teräsrunkoisen penkin tammiviilutetulla istuimella ja selkänojalla, kuparipinnoitetun, liikuteltavan lipunmyyntitiskin, kaksi teräksistä…

Jauhemaalattu teräksinen vaaterekki ja -hyllyjärjestelmä yksityiskotiin.

Mittatilattu kääntyvä näppäimistöteline ja eteissenkki yksityisasiakkaalle.

Mittatilattu teräksinen parvisänky tammiosilla ja messinkiyksityiskohdilla yksityiskotiin.

Liikuteltava lukunurkkaus näyttelyseinillä, kirjatelineillä ja säilytystilalla. Suunnitellut Pablo Riquelme.

Yksityiskotiprojekti, johon kuului olohuone/kirjaston hapotetusta teräksestä valmistettu parvirakenne ja parvinurkkaus jauhemaalatusta teräksestä. Suunnitellut Laura Huhtakangas/A1 Design.

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Teräksinen kuistikatos yksityistaloon.

Teräksinen pöytä Durat -levyllä, teräksinen mediataso akryyliliukuovilla ja keraaminen taso yksityisasuntoon. Suunnittelija Liisa Vuorenpää. Valokuvannut Liisa Kaunisvirta.

    `