TOIMIPISTEET

ullanlinna

paja-, näyttely- ja yhteisöllinen työtila

Tämä monialainen tila Korkeavuorenkatu 7:ssä on toiminut Paja&Bureaun virallisena kotina vuoden 2016 lopusta saakka. Uniikki entinen autotalli on ollut luovien alojen tuotantokäytössä 80-luvulta lähtien ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen ja kaiken lisäksi alueen ainoa metallipaja.

 

Paja&Bureaun toimistojen, showroomin ja metallipajan lisäksi järjestämme täällä näyttelyitä ja tapahtumia sekä vuokraamme yhteistyötiloja 20 muulle luovan alan ammattilaiselle esimerkiksi korumuotoilijoille, kuvittajille ja elokuvantekijöille.

suvilahti

paja ja varasto

Paja&Bureaun isoin tuotantotila sijaitsee historiallisessa silkkikutomotehtaassa, Suvilahdenkatu 7ssä, ja käsittää metallipajan lisäksi varstotiloja sekä puuntyöstöverstaan.

Rakennuksessa sijaitsee myös työtilat monille luovien alojen ammattilaisille, mikä tekee alueesta kiehtovan monialaisen keskuksen.

Björkbacka

nahkaverstas

Autotalli, joka aikoinaan oli Paja&Bureaun ensimmäinen paja vuosina 2015-2016 on nyt muunnettu täysin varustelluksi nahkaverstaaksi, joka tukee yrityksen kasvavaa nahkatuotantoa.

Teräksinen portaikko ja kaide tammiaskelmilla yksityiskotiin.

Teatteri Vantaa ja Tanssiteatteri Raatikkoa varten tehty projekti käsittäen L:n muotoisen, kuparipinnoitetun teräksisen baaritiskin ja teräksisen seinähyllyn, teräsrunkoisen penkin tammiviilutetulla istuimella ja selkänojalla, kuparipinnoitetun, liikuteltavan lipunmyyntitiskin, kaksi teräksistä…

Jauhemaalattu teräksinen vaaterekki ja -hyllyjärjestelmä yksityiskotiin.

Mittatilattu kääntyvä näppäimistöteline ja eteissenkki yksityisasiakkaalle.

Mittatilattu teräksinen parvisänky tammiosilla ja messinkiyksityiskohdilla yksityiskotiin.

Liikuteltava lukunurkkaus näyttelyseinillä, kirjatelineillä ja säilytystilalla. Suunnitellut Pablo Riquelme.

Yksityiskotiprojekti, johon kuului olohuone/kirjaston hapotetusta teräksestä valmistettu parvirakenne ja parvinurkkaus jauhemaalatusta teräksestä. Suunnitellut Laura Huhtakangas/A1 Design.

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Teräksinen kuistikatos yksityistaloon.

Teräksinen pöytä Durat -levyllä, teräksinen mediataso akryyliliukuovilla ja keraaminen taso yksityisasuntoon. Suunnittelija Liisa Vuorenpää. Valokuvannut Liisa Kaunisvirta.

    `