Ehdot ja edellytykset

Paja&Bureau -kalusteen omistaja

Huonekalun omistajana sinusta tulee osa esineen elinkaarta. Ajan patina, joka muodostuu kalusteeseen ajan myötä heijastelee teidän jaettuja hetkiä arjen puitteissa. Esine on käytännössä ikuinen tavanomaisessa käytössä ja kun sitä huolletaan asianmukaisesti. Me vastaamme mieluusti mihin tahansa kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla koskien mallistoa ja annamme elinikäisen takuun tuotteillemme.

Jokainen tuote on sarjanumeroitu ja toimitetaan autoustodistuksen kera.

Me olemme täällä auttamassa sinua tilausprosessin läpi.  Ole meihin yhteydessä sähköpostitse, contact@pajabureau,fi, mikäli sinulla herää mitään kysymyksiä.

MITTATILAUSTUOTTEET

Tarjoamme made-to-order tuotteita mallistostamme, mutta myös täysin räätälöitäviä mittatilausprojekteja tarpeisiisi. Tarjoamme muotoilu- ja valmistuspalveluita sekä eri kokoisille yrityksille että yksityisasiakkaille.  Voit lähestyä meitä ideasi kanssa missä tahansa vaiheessa prosessia. 

 

TOIMITUSAIKA

Kaikki tuotteemme valmistetaan made-to-order -periaatteella ja tilausjärjestyksessä. Tuotantoaika jokaiselle tuotteelle on 4 viikkoa. Kuljetus on ilmaista Suomen sisäisissä toimituksissa. Kansainvälisten tilausten rahti lasketaan erikseen tapauskohtaisesti.

 

MAKSUVÄLINEET

Verkkomaksuja varten voit käyttää kaikkia suomalaisia pankkeja, kuten Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, S-pankki ja Ålandsbanken. Luotto- ja pankkikorttimaksuihin voit käyttää Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -kortteja. Mittatilausprojektit laskutetaan erikseen ja osamaksupalveluita tarjoaa Checkout.

PALAUTUKSET

Annamme täyden laatutakuun tuotteillemme. Mikäli tuote kuitenkin saapuu vian, vahingon tai virheen kanssa pyrimme ensisijaisesti korjaamaan tai vaihtamaan viallisen osan tai tuotteen ilman lisäkustannuksia tai korvaamaan täyden hinnan alkuperäisen tuotteen palautuksen yhteydessä. Mikäli tuote ei vastaa toiveitasi muuten voit palauttaa  sen täyttä korvausta vastaan, poislukien palautustoimituskustannukset, 14 päivän sisällä oston varmistuksesta.

TAKUU

Takaamme että toimituksen jälkeen ja eliniän ajan ostettu tuote vastaa materiaalien puolesta antamiamme spesifikaatioita vastaaville tuotteille eikä tule käsittämään valmistusteknisiä, materiaalisia tai muotoilullisia vikoja tavanomaisessa käytössä. Tämä takuu ei kata muiden kuin meidän tekemiä vahinkoja, jotka syntyvät väärinkäytöstä, huolimattomasta käytöstä, kohtuullisen huollon puutteesta, vahingosta tai tahallisesta vahingoittamisesta.