Fouette

Klassisten elementtien ja nykytekniikan sekä perinteisen käsityötaidon yhteispeli muodostavat Fouette -jakkarasarjan perustan. Fouette on lennokas, kevyt ja tarjoaa nautinnollisen hetken romanttisen kulmakuppilan tiskillä tai pikaisen hengähdystauon toimiston kiireen keskellä. Inspiraationa Fouette -jakkarasarjalle ovat toimineet Pariisin pienet kadut ja spontaani tanssituokio, joka saa ajatukset lentämään. 

Fouette -baarijakkaran saa joko 75cm tai 65cm korkuisena. Materiaalina jakkarassa käytetään kylmänä vedettyä terästankoa. Runko taivutetaan käsin ja hitsataan pajallamme Helsingissä. Tuolin istuin tehdään massiivitammilankusta sorvaamalla. Jokainen istuin on oma taideteoksensa, jonka oksankohdat ja puun syykuviot upeasti viimeistelevät. Fouette -jakkaran voi tilata mustalla jauhemaalipinnalla tai kiiltäväksi kromattuna. Tamminen istuin on vahattu ja kestää aikaa sekä kulutusta sellaisenaan vuosia. Jakkaraan voi valita kromatut teräksiset, messinkiset tai kupariset tassut. 

Jokainen Fouette -tuoli on sarjanumeroitu ja toimitetaan aitoustodistuksen kera.

992.00

Clear

Tuotteen yksityiskohdat

Kategoria

Suunnitteluvuosi


2021

Valmistus


Helsinki

Materiaali ja viimeistely


Runko: kromattu tai jauhemaalattu teräs | Istuin: luonnonvärinen tammi | Tassut: kromattu teräs tai messinki

Mitat


485x480x735/625

— PAJA&BUREAU

tapaa tekijät.

Paja&Bureau on kahden Helsinkiläisen vasenkätisen muotoilijan intohimon synnyttämä unelmayritys. Eetu ja Nino työskentelevät erilaisten metallien kanssa, inspiroituneena metallien synnynnäisestä luonteikkuudesta ja materiaalin ilmeikkäästä laadusta. Yhdistämällä kokeellisen tekniikan, perinteisen käsityötaidon ja taiteellisen kunnianhimon, he ovat rohkeita rajojen rikkojia teräksen ja muiden kovien aineiden unohdetussa ja aliarvioidussa maailmassa. 

Related products

Etsitkö jotain muuta?

Tutustu muuhun Paja & Bureau -kokoelmaan.

    `