Etoile Petit

Etoile -kahvipöytä on kolmijalkainen kaluste, jonka kolmiorakenne luo näyttävän arkkitehtonisen vaikutelman. Siinä yhdistyvät viime vuosisadan teollisuudesta tutut muodot klassisella ja minimalistisella tyylillä. Erittäin kevyt ja kestävä runko toimii alustana pyöreälle kannelle, jonka voi tilata vaikuttavalla hapotetulla teräslevyllä tai ajattomalla massiivitammitasolla. Pöydät rakennetaan käsin pajallamme Helsingissä. Pöydän runko on mahdollista tilata mustalla jauhemaalipinnalla tai kirkkaalla, iättömällä kromipinnalla. Pöytä on viimeistelty käsin sorvatuilla messinkisillä tai kromatuilla terästassuilla.

Etoile Petit -kahvipöydän teräskannet toteutetaan piensarjoina, joissa jokaiseen levyyn hapotetaan kuviot Paja&Bureau:n omalla hapotusmenetelmällä. Yksilöllinen teräskansi on itsessään taideteos ja tekee kahvipöydästä unohtumattoman katseenvangitsijan. Tammipöytälevyt toteutetaan puusepäntyönä Helsingissä. 

Jokainen Etoile -pöytä on sarjanumeroitu ja toimitetaan aitoustodistuksen kera.

1,488.001,736.00

Clear

Tuotteen yksityiskohdat

Kategoria

Suunnitteluvuosi


2021

Valmistus


Helsinki

Materiaali ja viimeistely


Runko: kromattu tai jauhemaalattu teräs | Kansi: tammi tai hapotettu teräs | Tassut: kromattu teräs tai messinki

Mitat


600x500/484

— PAJA&BUREAU

tapaa tekijät.

Paja&Bureau on kahden Helsinkiläisen vasenkätisen muotoilijan intohimon synnyttämä unelmayritys. Eetu ja Nino työskentelevät erilaisten metallien kanssa, inspiroituneena metallien synnynnäisestä luonteikkuudesta ja materiaalin ilmeikkäästä laadusta. Yhdistämällä kokeellisen tekniikan, perinteisen käsityötaidon ja taiteellisen kunnianhimon, he ovat rohkeita rajojen rikkojia teräksen ja muiden kovien aineiden unohdetussa ja aliarvioidussa maailmassa. 

Related products

Etsitkö jotain muuta?

Tutustu muuhun Paja & Bureau -kokoelmaan.

    `