Etoile

Etoile -ruokapöydän runko perustuu kolmiorakenteeseen, joka mahdollistaa erittäin kevyen ja kestävän kokonaisuuden. Käsin taivutetusta ja kylmänä vedetystä terästangosta hitsattu runko toimii perustana pyöreälle tammikannelle. Ohut runkomateriaali antaa pöydälle sulavan profiilin ja tuo ympöristöön ilmavuutta. Etoilen massiivitamminen kansi tehdään puusepäntyönä Helsingissä. Se on mitoitettu sopimaan kuuden hengen kattaukseen ja toimimaan sekä arjessa että juhlassa. Tamminen pöytälevy ikääntyy kauniisti ja kestää käytössä sukupolvien ajan. 

Etoile -pöydät rakennetaan käsin pajallamme Helsingissä. Pöydän runko on mahdollista tilata mustalla jauhemaalipinnalla tai kirkkaalla, iättömällä kromipinnalla. Ruokapöytä on viimeistelty käsin sorvatuilla ja säädettävillä messinkisillä tai kromatuilla terästassuilla.

Jokainen Etoile -pöytä on sarjanumeroitu ja toimitetaan aitoustodistuksen kera.

2,790.002,902.00

Clear

Tuotteen yksityiskohdat

Kategoria

Suunnitteluvuosi


2021

Valmistus


Helsinki

Materiaali ja viimeistely


Runko: kromattu tai jauhemaalattu teräs | Kansi: luonnonvärinen tai mustattu tammi | Tassut: kromattu teräs tai messinki

Mitat


1200x750

Sertifikaatit


Avainlippu, Design From Finland

CAD-piirustukset

— PAJA&BUREAU

tapaa tekijät.

Paja&Bureau on kahden Helsinkiläisen vasenkätisen muotoilijan intohimon synnyttämä unelmayritys. Eetu ja Nino työskentelevät erilaisten metallien kanssa, inspiroituneena metallien synnynnäisestä luonteikkuudesta ja materiaalin ilmeikkäästä laadusta. Yhdistämällä kokeellisen tekniikan, perinteisen käsityötaidon ja taiteellisen kunnianhimon, he ovat rohkeita rajojen rikkojia teräksen ja muiden kovien aineiden unohdetussa ja aliarvioidussa maailmassa. 

Related products

Etsitkö jotain muuta?

Tutustu muuhun Paja & Bureau -kokoelmaan.

    `