Etoile

Etoile ruokapöydän runko perustuu kolmiorakenteeseen, joka mahdollistaa erittäin kevyen ja kestävän kokonaisuuden. Käsin taivutetusta ja kylmänä vedetystä terästangosta hitsattu runko toimii perustana pyöreälle tammikannelle. Ohut runkomateriaali piirtää pöydälle sulavaliikkeisen hahmon ja läpinäkyvänä se pitää ympäröivän tilan kevyen tuntuisena. Etoilen massiivitamminen kansi tehdään puusepäntyönä Helsingissä. Se on mitoitettu sopimaan kuuden hengen kattaukseen ja toimimaan sekä arjessa että juhlassa. Tamminen pöytälevy ikääntyy kauniisti ja kestää käytössä sukupolvien ajan. 

Etoile -pöydät rakennetaan käsin pajallamme Helsingissä. Pöydän runko on mahdollista tilata mustana, kestävällä Raw- jauhemaalipinnalla tai kirkkaalla, iättömällä kromipinnalla. Ruokapöytä on viimeistelty käsin sorvatuilla ja säädettävillä messinki- tai teräsjaloilla.

Jokainen Etoile pöytä on sarjanumeroitu ja varustettu aitoustodistuksella.

40.0069.00

Clear

Tuotteen yksityiskohdat

Kategoria

Suunnitteluvuosi


2021

Valmistus


Helsinki

Materiaali ja viimeistely


Teräs ja tammi

Mitat


70x120

Paino


14 kg

Sertifikaatit


Avainlippu, Design From Finland

— PAJA&BUREAU

tapaa tekijät.

Paja&Bureau on kahden Helsinkiläisen vasenkätisen muotoilijan intohimon synnyttämä unelmayritys. Eetu ja Nino työskentelevät erilaisten metallien kanssa, inspiroituneena metallien synnynnäisestä luonteikkuudesta ja materiaalin ilmeikkäästä laadusta. Yhdistämällä kokeellisen tekniikan, perinteisen käsityötaidon ja taiteellisen kunnianhimon, he ovat rohkeita rajojen rikkojia teräksen ja muiden kovien aineiden unohdetussa ja aliarvioidussa maailmassa. 

Related products

Etsitkö jotain muuta?

Tutustu muuhun Paja & Bureau -kokoelmaan.

    `