2021 Mallisto

Perinpohjaisen taustatyön ja prototypoinnin jälkeen ylpeänä ilmoitamme Paja&Bureaun ensimmäisen kalustemalliston lanseeraamisesta. Kalustemallisto koostuu kuudesta kalusteesta, jotka ilmentävät Paja&Bureaun tyyliä ja edustaa perustajien arvoja ja inspiraationlähteitä: laadukasta käsityöntaitoa, kestävää tuotantoa ja kiehtovaa, mutta harmonista visuaalista ilmaisua. Mallisto kattaa sarjan pöytiä ja jakkaroita sekä kirjahyllyn: kuusi erilaista kalustetta erilaisilla pintakäsittelyvaihtoehdoilla. Kalusteet jakavat luovan teräksen käytön, rakenteellisten jännitteiden rohkean vuorovaikutuksen ja syvän kunnioituksen aitoja materiaaleja kohtaan. Kaikki metalliosat ovat käsintehtyjä Ullanlinnassa ja puuosat puusepänstudiossa Helsingissä. Katso koko mallistoon täällä

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Katso myös

Helsinki Design Week 2018

Helsinki Design Week 2018 tekninen tuotanto ja toteutus: NEONin Chatroulette teräksestä ja vanerista valmistettu installaatio, TREn pop-up kauppa Clarion hotellissa, Design Market lava sekä opaste-elementtejä sekä konttinäyttelytilojen toteutus.

Lue lisää

Noodle Story

Puinen tiski ja seinähyllyt Noodle Story -ravintolalle Alppilassa, Helsingissä. Suunnittelija Yatofu Creatives. Valokuvannut Meela Leino.

Lue lisää

Kisko Labs

Teräksinen naulakko ja keittiöpöydät kuparisivuilla Kisko Labsin toimistoon. Puuosat valmistanut Trämet. Suunnittelija Annariina Alander/Mint and More Creative.

Lue lisää